Röingegården!

Mellan jag var 16 och 18 år så jobbade jag på Röingegården!

Detta var väl kanske inte den ideala arbetsplatsen för mig, det var när jag kom hem från Vingåker som Hässleholms kommun placerade mig på Röingegården. På Röingegården som är ett sjukhem och arbetsinsats för personer som var från 30 år och uppåt, personer med drogproblem och grava psykiska problem. En del hade suttit inlåsta på Sankt Lars för grova våldsbrott och sexualbrott och skulle genom Röingegården slussas ut i samhället.

Med min aspergerproblematik och att jag är en childman, så ledde detta till konflikter med de andra på Röingegården som var betydligt äldre än mig och hade en kriminell bakgrund - att jag blev både misshandlad med tillhyggen, dödshotad, mobbad och utsatt för sexuella övergrepp.

Annars själva jobbet på Röingegården var lärorikt då jag fick snickra, måla, reparera saker och mecka med bilar.

Samhall!

Jag pryade först på Samhall under min gymnasietid och hade sedan en kort anställning på Samhall, 1996.

Dock bestämdes av cheferna att jag inte skulle ha någon assistent på Samhall.

Då failierade detta eftersom jag inte har så bra kunskaper i matte, inte klarade av att fylla i arbetskort, passa tider, mäta och ställa in maskiner rätt och mycket annat som personer som inte har gått i särskola eller har Aspergers Syndrom klarar av.

Den sociala biten var hos mig inte så stark då och jag har väldigt mycket lek i mig, vilket även här ledde till mobbning och att jag var en på fabriken som alla drev med och lurade till dumheter osv.

Vilket ledde till att jag frejkade ur och fick sparken från Samhall.

 

Lantbruk hos Erlandsson!

Sommaren 1996 så ordnade min assistent Ulf Erlandsson att jag fick sommarjobb på hans föräldrars gård, där jobbade han och jag mest själva och ibland hans bror eller på hans bros gård utanför Vinslöv.

Här fungerade det mycket bättre och jag stormtrivdes!

Jag skötte om tjurar, hjortar, grisar samt fick köra traktor och andra maskiner, samt jeep, motorcykel och 4-hjuling. Jag fick även lära mig att skjuta och hantera vapen, samt att Ulf och jag ofta åkte ut på olika kul saker. Kreatursmarknader, maskinmässor, vapenmässor och mycket annat kul. Samt att när det inte var så mycket att göra så kollade vi på någon bra film, spelade krigsspel på Ulfs dator eller var på möte med Sverigedemokraterna och annat kring Ulf,s politiska arbete.

SIVO - 1997 till 1999!

Jag jobbade på SIVO. Detta var inte alls bra för mig, på SIVO gick ett antal av dem som även mobbat mig i skolan och de fortsatte att mobba mig på SIVO.

Även personalen hade helt vridna uppfattningar om saker, bland annat om furries. Jag hade ju under sommaren 1997 fått kontakt med svenska furries över Internet. Personalen koplade ihop furries med satanism, gravskändning, kyrkbränning och med militanta veganer som släpper ut djur, hotar lantbrukare och eldar ner saker osv. Det skrevs ju mycket om sådant i media på 90-talet och personalen var helt övertygade om att det är furries som gör militanta djurrättsaktioner och satanistdåd och även mord på präster osv i Satans namn.

Jag jobbade ofta ihop med en kille på biltvätten som hade klart sexuella problem och höll på att dumma sig med mig, vilket jag mådde dåligt av. Denne kille hade även böjelser till småbarn och hade väldigt äckliga och perversa tankar om barn som han gärna förmedlade till både mig och andra på biltvätten.

Personalen ansåg också att jag inte ska ta några mediciner om jag är djurvän och emot djurförsök osv samt att de tyckte att jag gick som en zombie på SIVO när jag hade tagit mina mediciner och de uppmanade mig att sluta ta medicinera. 

Jag lät bli att ta medicinerna om vi hade mycket jobb och då mådde extremt dåligt psykiskt, vilket ledde till ett seriöst självmordsförsök våren 1999 och polisen räddade mig och körde mig till psyk där jag blev inlaggd några dagar.

Berättade för läkaren på psyk om mobbningssituationen på SIVO och personalens agerande med både vad gällde furry och mina mediciner. Läkaren var bestämd att jag ska definitivt inte vara på SIVO.

Mobbningen från dem på SIVO har från våren 2008 tills idag bedrivits via Internet till och från och har riktats mot både mig och andra furries, samt mot tidigare assistenter och deras barn. Att de då lyckades hacka Zenu våren 2008 och tycker det är roligt att sprida runt Zenumaterial på olika anonyma anslagstavlor och på olika sätt håna och hata både mig och andra furries.

SIVO-killarna höll redan på 90 talet på med att misshandla, plåga och ta ihjäl djuren i Hembyggdsparken om nätterna, vilket Norra Skåne skrev en del om och kallade SIVO-killarna för "Ankligan!" Folk i Hässleholm var arga och upprörda över djurplågeriet som hände i Hembyggdsparken om nätterna och dem som hade 4H-verksamheten var helt förtvivlade över det. SIVO-killarna tyckte det var extremt kul det de gjorde med djuren i Hembyggdsparken och att Norra Skåne uppmärksammade det.

Rävninge 2010 till 2012!

Jag jobbade på Rävninge hundpensionat/hästgård med olika saker. Bland annat så var jag med och renuverade deras hus och reparerade saker på gården. Samt röjde stormfälld skog, rensade i skogen och satte upp stängsel.

Skötte om hästar och hundar på gården. 

Dock fanns det en hotbild mot djuren och mot mig från Lars Ohlsson och andra personer som hatar djur och som hatar furries osv. Vilket gjorde att jag till sist sa upp mig från jobbet på Rävninge då situationen blev ohållbar.

Våren 2012 reste jag sen till Japan och efter det började jag plugga igen.