Djurrättsaktivism!

Jag är fostrad att stå upp för och värna Vargar och andra Vilda Djur!

Jag är medlem i Jaktkritikerna och Rovdjursföreningen!

Att värna de vilda djuren är en sak som jag brinner starkt för. Jag är för stängare djurskyddslagar och är för parkrangers som skyddar rävar, vargar, lodjur etc.

De vilda djuren är något som är närmast heligt för mig och jag reagerar väldigt starkt mot djurplågeri och att man skändar djur. Jag tycker också att det är direkt motbjudande att sätta människan över andra djur och något som jag har stark avsky emot.

Det är viktigt att lagstifta med lagar som sätter stopp för vidrigt djurplågeri som pälsdjursfarmer, djurförsök och cirkus. Samt att hårt begränsa jakt.

Från 1998 till 2005 drev jag och några vänner en djurrättsförening som hette Fox Power och vi hade ca 370 medlemmar och förgreningar till Danmark och England! Fox Power mål var att stoppa rävfarmningen och den blev stoppad 2001, vi sammarbetade en hel del med Förbundet Djurensrätt och Svenska Rovdjursföreningen och andra mål som vi hade var att stoppa rävjakterna i England och Tony Blair satte ju stopp för dem 2005! Mål som vi också hade var att stoppa djurförsök, djurförnedringen på cirkusar samt att vi jobbade för att främja Furry Fandom och att sprida kunskap om vargar och andra rovdjur och bidra till en bättre syn på djur i allmänhet!

När det gäller att värna djurens rättigheter så har jag ett "öga för öga" tänkande och det sitter väldigt djupt rotat i mig sedan jag var 7 år.

Som 7-åring lånade jag en bok av min dagmamma som handlade om en pojke som hette Walther och den här pojken var inte alls någon djurvän, han kastade sten på ekorrar och fåglar, sparkade ut vattnet för hundar och lyfte katter i svansen osv. Han slängde även ner en katt i en brunn. Men en dag så samlades alla djuren och ekorrarna höll fast Walther i jacksnörena och fåglarna bombaderade honom med stenar, hundarna bet honom och katterna klöste honom. Sen hjälptes alla djuren åt att kasta ner Walther i brunnen och det var slutet för Walther. Redan här i tidig barndom lades en värdering djupt in i mitt hjärta, en värdering om att hämnd är rättvisa och även att jag började fundera kring djurens rättigheter, att jägare är mördare och stoppa djurförsök etc.

Jag stödjer GunRights och NRA! - Därför jag tycker att det är självklart att furries och djurrättsaktivister ska få äga och bära vapen för att försvara djuren och försvara sig själva. (Det är inte mer extremt att tycka än att samen ska få försvara renar mot vargen med ett gevär.)

Jag kommer aldrig någonsin att tolerera personer som plågar djur och jag med många kräver att djurförsöken och pälsfarmerna stängs! Likaså att mord på rävar, vargar, katter, hundar ska kriminaliseras lika hårt som mord på människor! Jag är för fler naturreservat och beväpnade parkrangers som har till uppgift att skydda rovdjuren mot rovdjurshatare och tjuvjakt.

Om det är något som jag tycker verkligt illa om så är det djurplågare och djurhatare och människor som hatar furries och gör narr av furries - jag har ju haft en del med sådna personer att göra som gör allt för att förpesta min tillvaro. och jag tycker att deras beteende och deras handlingar är helt oacceptabla!

Jag är som frihetsälksande furrie och djurvän klart motståndare till Abrahhamitisk religion! Jag tror på och dyrkar rävguden Inari och vargguden Fenrir!

Duktig räv som flår en vidrig människa och ska göra en fin matta av människoskinnet! =^__^=

SIVO!

Dessa personer som är här är vidriga och hemska personer som plågar djur och dödar djur, de bedriver hatkampanjer mot Furreis, djurvärnare och veganer!

SIVO! = Ett tillhåll för djurplågare och furryhatare på Industrigatan 10 i Hässleholm!

Under slutet av 90-talet så ägnade sig dessa personer på SIVO åt att plåga djuren i Hässleholms hembygdspark, bara för att de tyckte att det var kul!

Det skrevs en del i NSK om djurplågeriet som förekom i Hembygdsparken och Laila Vendel och hennes dotter som skötte om djuren var helt förtvivlade.

Jag och Annette åkte ner till Hembygdsparken och pratade med Laila och hon kunde berätta betydligt mer än vad som stod i NSK.

SIVO-människorna hade tagit sig in i 4H huset, slagit ihjäl kaninerna, ryckt fjädrarna av en tupp och släppt ut den på Stattenaområdet, så den sprang omkring där utan fjädrar. De hade slagit ihjäl höns som ruvade och krossat äggen, kastat in fyrverkerier till hästar och hjortar så de hade blivit skrämda och hoppat över stängslet och var ute oh sprang i trafiken på Tredje Avenyn. SIVO-människorna hade också misshandlat getter och får så illa så att de fick avlivas samt ryckt benen av änder och stoppat ner dem i folks brevlådor.

Kent Olsson är en personal på SIVO, han berättade att han kört över en räv och gått ur bilen och spottat på den mosade räven och han tycker det var bra gjort.

Göran Ferm är också en personal på SIVO och han anser att Furries släpper ut minkar, anlägger bränder i kyrkor och skändar gravar med mera. Han anser också att andra Furries har hjärntvättat mig samt att han har åsikter som att vegetarianer ska skjutas i ansiktet med hagelgevär.

Både Göran Ferm och Kent Olsson försökte tvinga på mig detta med att sätta människor över andra djur och pratade kränkande om Furries osv!

Fredrik "Salle" Sahlin skickar en video till mig där han roar sig med att plåga ihjäl en liten kattunge genom att föra en penna upp och ner i anus på kattungen, för att sedan stampa ihjäl den och håna mig för att jag är Furrie. Jag pratade med hans personal om detta och får till svar: "Du som är en så fanatisk djurvän och själv vill vara ett djur, får tåla att folk skojar med mig!"

Mattias Bjäreke är en mycket elak, rasistisk och snuskig mobbare och djurhatare, han har bland annat stängt in en katt i en bur, hällt bensin på katten och tänt eld på den. Detta har han då fotograferat för att visa för både mig och andra Furries. Vi polisanmälde honom men polisen lade ner anmälan. Mattias har tagit sig in på olika furrykanaler bara för att sabotera och bete sig illa mot Furries.

Tomas Meijer är Djävulsdyrkare och brukar offra katter på kyrkogården som offer till Djävulen, han har också hotat och trakasserat mig vid flera tillfällen för att jag värnar om Vargar och för att jag är Furrie.

Packe hatar djur och hatar furries, han har misshandlat mig vid några tillfällen och även med tillhyggen för att han tycker det här med furry och djurrätt osv. är barnsligt. Packe har även framfört mordhot mot både mig och mot furries generellt sedan han såg mig på stationen när jag kom från NFC 2016 i Stockholm och att jag då hade min svans, en rävtröja som jag köpt på NFC och en pluchie med mig.

Mats Levin har misshandlat mig för att att han också hatar djur och Furries, han brukade kasta ut min mat eller spotta i min mat för att jag under ett tag åt vegetarisk mat för jag ville inte äta kött då jag hade sett på TV om grymma djurtransporter och grymma slaktmetoder i andra EU-länder.

Ulrik Adlerborn tycker det är fånigt att djur ska ha rättigheter och att vegetarianer är idioter. Ulrik tycker det är roligt att djur ska förnedras och plågas som underhållning. Ulrik har även perversa och sexuella böjelser till barn samt är väldigt äcklig och dum i allmänhet. Han har hållit på att tafsa på mig och äckla sig med mig vid flera tillfällen när vi jobbade ihop på biltvätten på SIVO.

SIVO-människorna har även under 2000-talet hållit på att bråka med både mig och andra Furries online. De har hållit på att härja inne på våra forum och posta bilder på döda djur och skriva om hur mycket de hatar djur och hatar furries.

SIVO-människorna framförde även i kommentarfälten på Rävskogen hot mot både mig och mot hästarna och hundarna på Rävninge när jag jobbade där 2009 till 2012. Jag talade om detta för Lisa som ansvarar för daglig verksamhet och Lisa då lögnaktigt påstår att det är Furries från SveaFur som skriver sådant i kommentarfälten på Rävskogen, bara för att det skulle bli mer bråk mellan mig och Kryllan, 13 och Drew om vad som passar och inte passar att berätta om sig själv på SveaFur.

SIVO-människorna håller på till och från att skicka anonyma mejl med djurplågeri och furryhat till både mig och andra runt mig, samt att de skriver och postar det samma på chansidor och hyllar djurplågare och tjuvjägare. De höll även på att mobba Gizmo tills han tog livet av sig, han blev bara 19 år och de har hängt ut Gizmo på ED för att mobba honom ännu mer efter hans död. De har även skapat en "Furryhatarportal" på ED där de hånar och mobbar flera olika Furries.

Assar på Kommunen ringde upp min vikarierande assistent Otto och Assar hade tydligen väldigt negativa åsikter om Furries och om SveaFur i synnerhet. Någon som utger sig för att vara Assar har till mig uttryckt sig väldigt illa och kränkande om Furries och om Sergaler i synnerhet. Detta har hänt vid flera tillfällen.

Ansvariga på kommunen blundar för SIVO-människornas agerande och ursäktar deras beteende med att det är på skoj det de gör eller att de är utvecklingsstörda och inte förstår bättre än att plåga djur och mobba Furries.

En rakit igenom ond människa som skjuter rävar och gör mattor av dem, som glykolförgiftar både rävar och lodjur samt tjuvjagar vargar! En djurplågare, tjuv, kvinnomisshandlare, rasist, furryhatare, mobbare och vidrigt näthatande troll är han också!

Lars "Rävhataren" Ohlsson!

En mycket ond och vidrig människa!

Han tjuvjagade och sköt den unge varghanne som befann sig i Skåne år 2000. Han använde en olovlig pejlare och pejlade vargen som han sköt ihjäl och lät den ligga och förblöda i skogen vid Osby. 

Han har lagt ut glykolåtel för att ta livet av lodjur och rävar, samt misshandlat min hund Jessi så hon var livrädd för honom samt att han skjuter rävar och fångar rävar med olagliga fällor för att sedan flå dem och göra mattor av dem.

Han har också stulit pluchies, TV-spel, tidningar, teckningar med mera för mig - saker med högt affektionsvärde och som är relaterade till furry. Han har också varit inne på SveaFur och SpChan där han har bråkat med både mig och andra furries samt mordhotat Timmy och andra unga furries samt skickat bilder på rävar och andra djur som han har mördat och skändat.

Han hotade också med att knivskära hästarna, bränna ner stallet och skjuta ihjäl hundarna på Rävninge när jag jobbade där. Lars Ohlsson har vid flera tillfällen hängt ut mig på olika ridskolors forum där han falskt och sanningslöst skyllat mig och vänner till mig för att göra perversa och hemska saker med både rävar, hästar och hundar.

Lars Ohlsson gjorde även inbrott i en yrkesmilitärs villa där han stal vapen och ammunition och tänkte skjuta ihjäl mig och andra furries, vilket polisen plockade in honom för. Lars Ohlsson har även hotat ett katthem och hotat samt terroriserat dem på SRF samt att han även synts gå och demonstrera med Nazister för att skrika ut sitt hat mot djur, furries och HBTQ-personer. Han har även skapat dödslistor mot furries och djurvärnare på olika servrar vilket han blivit polisanmäld för av både furries och djurvärnare. Han har också propagerat för SGT och varghat på olika forum relaterade till djurskydd och vargar.

Han dök på mig i Kristiandstad med dumma uttryck: "Jag tolererar inte att du anser dig vara en räv och det gör ingen annan heller, jag ska skjuta en räv och lägga på din trappa!" Min mor och min ledsagare hörde detta dumma och otrevliga påhopp.

Glädjande nyhet!

Jag och andra furries behöver inte vara rädda längre,min familj/släkt behöver inte frukta honom längre!

Rävar, Vargar, Lodjur och andra vilda djur kan leva i frihet och trygghet!

Rävhataren - ÄR DÖD! - Må han brinna i Helvetet för evigt och må Rävarna pissa på hans grav så han ruttnar i rävpiss! - Det är vad den vidriga och onda människan förtjänar!

Rävarna regerar! Människor är bäst som mattor! =^__^=

Intressanta filer om Rävhataren!

Rävhataren är en fin matta nu som Rävarna kan ha vilda ravefester och dansa på i pur glädje! Det är precis vad han förtjänar så som han hatade Rävar och andra Djur eller oss Furries!

Party Animals! =^__^=

PARTY ON! - STOMP YOUR PAWS ON THE BAD HUMAN!

Lasse Liten biter i gräset under Djurens tassar!

Rävarna och alla andra djur stampar och dansar på Lassemattan 24/7 under glada gläfsanden!

Lasse Liten är en fin matta, han trampas ner i skiten under Djurens tassar!

O´Murr! - Skål för stor rättvisa!